En olisi uskonut että tähän joskus rupean itsekin, mutta ajat muuttuu ja tämäkin osa internet-neitsyydestä tulee korkattua.
Kirjoitustaito ei koskaan ole ollut paras mahdollinen  mutta tuleepahan dokumentoitua tämäkin kehitys sitten julkis-muotoon ja sitten ajan myötä naureskella umpisurkeille viritelmille mitä joskus saanut aikaiseksi.
Vähän taustoista eli olen asiakaspalveluammatissa toimiva, 29v yksinelävä, 3.5 vuotiaan pojan "viikonloppuisä" joka yrittää tässä pikkuhiljaa kuroa noita elämännuoria kohdalleen muutaman huonomman vuoden jälkeen ja ajattelin tämän kirjoittelun toimivan sitten tavallaan terapiana sekä muistutuksena itselle että joka päivä voi tähdätä eteenpäin ja parempaan.
Tällä hetkellä "työn" alla on kuntokuuri kaikkine lisukkeineen, takaraja ja tavoite on asetettu tuonne vuoden 2009 toukokuun loppuun, eli tässä vajaa vuosi on aikaa ja yritys sekä motivaatio on tällä hetkellä huipussaan. Katsotaan miten äijän käy.
Yleiset kiinnostuksen kohteet ja harrastukset sisältävät tuon nykyisen kuntoiluinnostuksen lisäksi enemmän passiivista touhua kuten tietty elokuvat, videopelit ja ennenkaikkea kaiken pahan alku ja juuri, pirun suurin keksintö sitten naisten: World of Warcraft.
Kirjoitukset tulee olemaan todennäköisesti aika sekalaista kamaa, mitä milloinkin sattuu päässä pyörimään ja se ei välttämättä aina ole sieltä terveemmästä päästä. ;)

Hyvää kesän jatkoa onnettomille jotka sattuvat tätä lukemaan.